Treceți la conținutul principal

Mașina Morală

Unde ai o contribuție la ceva mai mare decât tine?

„Trăim pe banda de viteză. Atunci când înaintam pe autostrada cu viteza, nu mai avem timp să vedem orașele pe lângă care trecem. Să-i înțelegem și să-i iubim oamenii pe care îi întâlnim pe drum. Nu mai avem timp nici măcar să admiram natura. În acest mod ignorăm esența în goana după maya liniei de sosire.” - CD


Mașina morală este o conferință esoterică despre regnul mașinilor și tehnologiei vremurilor noastre. Ea este menită să ajungă pană la Eul fiecărui individ care o pătrunde cu venerație, cu scopul de a aprinde flacăra voinței, pentru ca apoi, fiecare dintre noi, să contribuim în mod just la evoluția firească a omenirii.


Claudiu David este campion de raliuri. Relația sa cu mașinile a început încă din pântecul mamei sale care a condus, însărcinată fiind, până în ziua în care l-a născut, astfel ca mai apoi, când plângea, Claudiu putea fi oprit doar de imitarea zgomotului unui motor de mașină de către tatăl său. Ca un lucru firesc, Claudiu și-a dedicat prima parte din viată înaltei performanțe în motorsport, astfel că a reușit să câștige competiții de cel mai înalt nivel în Campionatul Mondial de Raliuri, în Campionatul European de raliuri, în Campionatele Naţionale ale Austriei, Americii, Ungariei, României, FIA GT, sau chiar în celebra competiție NASCAR.

Claudiu a reușit o primă metamorfoză atunci când și-a dedicat toată experiența acumulata în douăzeci de ani de competiții la cel mai înalt nivel, oamenilor din întreaga lume, astfel că a devenit unul dintre cei cinci train the traineri ai prestigioasei Academi BMW de la München. În acest fel, a adus plus valoare oamenilor de pe tot mapamondul prin împărtășirea modului de condus corect și în siguranță, contribuind astfel semnificativ la scăderea numărului de incidente pe șoselele din întreaga lume.

Ca și cum nu era deja suficient aportul său, astăzi lucrează cu toata ființa sa la dezvoltarea unui sistem integrat pentru condusul corect și în siguranță. Acesta invenție tehnologică o să fie în curând disponibilă fiecărui conducător auto.

Claudiu se află astăzi la o trăire de prag. În 7 decembrie urmează să împlinească 43 de ani, depășind astfel primele șase septenale.

Inspirat de modul în care Aristotel a fost vizirul de la curtea regelui Alexandru cel Mare, cunoscut și ca Alexandru Macedon, în prezent, Claudiu a ales să însoțească un număr restrâns de oameni de înaltă performanță pe drumul lor de dezvoltare, evoluție și contribuție socială. Oameni care se afla deja în vârful piramidei lui Maslow. Acei oameni de înaltă performantă în domeniile lor de activitate precum sportivi olimpici, antreprenori de mare succes, leaderi de companii și organizații, sau campioni care s-au retras și care își doresc o metamorfoză, acei oameni cu rezultate excepționale care nu au nevoie de suport.

Nici tu nu ai nevoie de aceasta conferință. Întrebarea e: îți dorești să participi la conferința Mașina Morala susținută de Claudiu David pe 21.11.2021, la ora 11.30?

Comentarii